Anton's World of Art

 

 

 

 

 

 

 

 

         

     

                           

                                           

 

Malu Wilz 

Malu Wilz behoort tot de top van de meest bekende visagisten van Duitsland. Bekend geworden door talrijke optredens in de media geeft deze professionele visagiste, die een eigen opleidings- instituut leidt en in de herfst van 2000 ook een eigen make-up shop heeft geopend, graag haar kennis en ervaring verder. De kennis en ervaring, die Malu Wilz in haar carriëre opgedaan heeft, heeft geleid tot de ontwikkeling van een prachtige collectie producten.

 

www.haparko.nl

 

 

Sebastian

de basis van alle style.
de bron van leven en gezondheid.
shampoos die het haar teder reinigen.
conditioners die voeden en verwennen.
haarmaskers die voeden en herstellen.
geïnspireerd door het modefenomeen van verlangen
naar het toppunt van style.
een gedegen en stevige fundering voor verrukkelijke resultaten.
 

 

 

www.sebastianprofessional.nl  

 

Dear Barber

Dear Barber is een innovatief merk dat zich richt op alle wensen van de man. Het merk combineert traditie met de trends van nu waardoor er fantastische producten ontstaan. Dear Barber richt zich op klasse en prestige waardoor ze kwaliteitsvolle producten ontwikkelen die een fantastische vintage look hebben. Een echte moderne gentleman moet immers worden voorzien van kwalitatieve producten met een uniek design.

De beste verzorgingsproducten voor de man

Als u op zoek bent naar de beste verzorgingsproducten voor de man, dan biedt Dear Barber de oplossing. In hun assortiment hebben zij een reeks aan producten die ervoor zorgen dat de man kan genieten van een algehele verzorging. De Dear Barber Shave Biscuit is een van onze favoriete producten uit het gamma. Dit is een traditionele scheerzeep die voor een gladde scheerbeurt zorgt terwijl de huid ondertussen wordt gevoed en verzorgd. Deze fijne scheerzeep heeft een cremé-achtige structuur waardoor het heerlijk aanvoelt.

 

www.dearbarber.co.uk

 

 

 

Anton's world of art Bavel | sms of whatsapp 06-10830922